X10 met Crypto Review – Uitgebreide Review

Ik ben opzoek gegaan naar een crypto trainingsprogramma die mij kan helpen winstgevende investeringen te doen in Cryptocurrency. Zo ben ik bij het X10 met crypto programma terecht gekomen. Ik had redelijk wat ervaring met investeren in Crypto, maar ik had het gevoel dat ik nog steeds iets miste. Wat ik miste was een goed en bewezen strategie en dat heb ik uit het X10 met crypto programma proberen te halen en dat is gelukt. Ik hoop dat jullie door het lezen van deze review een goed beeld krijgen van het product op basis van mijn bevindingen. Deze review is niet bedoeld als financieel advies, maar ik probeer een zo’n eerlijk mogelijke review te schrijven waar jullie echt wat aan hebben.

Inhoudsopgave

Wat is X10 met crypto?

X10 met crypto is het programma van Harm van Wijk, oprichter van Beleggen.com, en Jan Robert Schutte, medeoprichter van CryptoAcademy. Het doel van het programma is om zoveel mogelijk rendement te behalen met crypto. Ze willen ervoor zorgen dat je daadwerkelijk keer 10 gaat met je portefeuille. Het is geschikt voor zowel beginnende crypto-investeerders als gevorderden. Je krijgt toegang tot tientallen uren videomateriaal, hulpmateriaal en koop- en verkoopsignalen. Bovendien delen ze hun portefeuilles, zodat je elke zet kunt inzien en kunt profiteren van bewezen strategieën. Bewezen strategieën zorgen ervoor dat je niet de fouten hoeft te maken die zij al hebben gemaakt. Daarnaast bespaart het tijd en dat is erg waardevol.

Samenwerking Beleggen.com en CryptoAcademy

Harm en Jan Robert bundelen hun kennis om mensen zoveel mogelijk rendement te laten behalen in crypto. Beide partijen werken al een lange tijd samen om mensen financieel onafhankelijk te kunnen maken. Ze organiseren al tijd Webinars samen, dus ze zijn erg op elkaar afgestemd, dat is mooi om te zien. Na aanschaf van het programma krijg je toegang tot beide platforms en meer, maar daar krijg je later in deze review meer informatie over.

Is de Beleggen.com betrouwbaar?

Als je de Google reviews van beleggen.com bekijkt is de feedback bijna alleen maar positief. Ze krijgen 4,6 van de 5 sterren en er zijn toch wel 46 beoordelingen, dus dat is een behoorlijk goede score. Als je vragen hebt, zullen zij je e-mail snel beantwoorden. Verder zijn er ook succesverhalen op beleggen.com te lezen. Er zijn natuurlijk ook minder reviews, maar dat heeft meestal niet te maken met de inhoud van het product dat ze aanbieden, maar met randzaken. Ook zijn hun btw- en KvK-nummers gemakkelijk terug te vinden op de website.

Is CryptoAcademy betrouwbaar?

Ik heb niet zo snel een Google-recensie van CryptoAcademy kunnen vinden, maar er zijn wel testimonials te vinden op hun website waaruit blijkt dat mensen grote stappen hebben gemaakt door CryptoAcademy. Net als Beleggen.com reageren ze ook heel snel op je e-mail, dat heb ik zelf ervaren. Het KVK-nummer is verder ook gemakkelijk te vinden op hun website.

Waarom investeer ik in crypto

Passief geld verdienen met crypto

De reden dat ik in crypto investeer is omdat ik meer financiële vrijheid wil. Een 9 tot 5 baan is eigenlijk niets voor mij. Een baas die je vertelt wanneer je wel of niet vrij kunt nemen vind ik verschrikkelijk. Ik denk dat investeren in crypto een goede manier is om dit te realiseren. Crypto is een manier om een passief inkomen te genereren. En met een kantoorbaan zal ik echt 8 uur per dag moeten werken om geld te kunnen verdienen. Mijn gewerkte uren staan gelijk aan mijn salaris, maar met passief geld verdienen zorg je ervoor dat het systeem of het geld voor je werkt.

Je gewerkte uren staat dus niet gelijk aan je salaris. Dat is er zo geweldig aan. Ik kan 100 euro geïnvesteerd hebben in crypto en dat kan over een bepaalde periode gestegen zijn naar 200 euro. Daar heb ik dus geen extra werk voor hoeven te verrichten. Dat is vrijheid. Op deze manier kan ik mijn leven indelen met dingen die ik zelf zou willen doen zonder dat het wordt opgelegd door mijn werkgever.

Inflatie

Geld besparen kost tegenwoordig geld. Als ik het centraal bureau voor de statistiek (CBS) mag geloven, zijn consumentengoederen en -diensten in oktober 2021 3,4% duurder dan een jaar daarvoor. Dit betekent dat als je € 10.000 hebt gespaard, jouw koopkracht 3,4% lager is dan het jaar ervoor. Dat betekent dat je 340 euro minder te besteden hebt dan een jaar geleden. Ieder jaar zal jij je koopkracht zien verdampen. Je zult dus minimaal 3,4 procent rendement moeten behalen om leuk te kunnen sparen, maar aangezien de spaarrente erg laag is. Ga je op deze manier koopkracht verliezen.

Voor wie is X10 met crypto bedoeld?

De training is bedoeld voor mensen die willen investeren of handelen in crypto. Ik zou zeggen dat het programma geschikt is voor iedereen vanaf 18.

Of je nu een extra maandelijks inkomen wilt verdienen of ervan wilt kunnen leven, het X10 met crypto programma kan bijdragen bij het behalen van je financiële doelstellingen. Ook omdat het programma zich heeft bewezen hoge rendementen te kunnen behalen.

Hoelang duurt het programma?

De training kun je binnen 2/3 weken hebben gevolgd. Ik heb er zelf een maand over gedaan. Er is aardig wat videomateriaal dat je kunt bekijken. Je krijgt toegang tot Webinars en je kunt je aanmelden voor telegram groepen en na het videomateriaal bekeken te hebben zul je zelf het werk moeten verzetten.

Mijn verhaal

Ik wil mijn huidige kennis en ervaring in de crypto-wereld eerlijk beschrijven, omdat ik zo eerlijk mogelijk wil zijn over het X10 met crypto programma. In 2017 kocht ik mijn eerste crypto, dat was Ethereum. Ethereum zat op dat moment onder de 500 dollar. Als je naar de huidige koers kijkt dan is Ethereum ontzettend hard gestegen. Ik heb hier en daar wat kunnen investeren in crypto, maar ik heb ook geld verloren omdat ik in crypto investeerde die het niet waar maakte en ik geen goede risicomanagement strategie hanteerde. Na deze fout heb ik beleggen in crypto op een laag pitje gezet, maar nu is de markt groter dan ooit en worden er elke dag crypto-miljonairs geboren. Ik zie kansen en probeer hiervan te profiteren.

Nadat ik de fout had gemaakt, realiseerde ik me dat ik niet alles wist, maar met het programma wil ik ervoor zorgen dat ik X10 ga met behulp van de bewezen strategieën. In het volgende hoofdstuk zal ik starten met het reviewen van het programma en mijn bevindingen met jullie delen.

Hoe ziet de X10 met crypto training eruit?

1 jaar maandelijks Rapport over veelbelovende Altcoin

Je ontvangt maandelijks een altcoin-analyse opgestuurd via de e-mail. Je krijgt achtergrondinformatie van de coin. Inzage in wat deze coin zo uniek maakt. Je krijgt een beeld van de partners waarmee ze samenwerken en ook op welke exchange de coin te vinden is en of ze verwachten dat de coin in de toekomst zal stijgen.

Het zijn analyses van een paar pagina’s maar net genoeg. Wat ik er leuk aan vind is dat ze zelf ook investeren in de coins waar ze hun analyses over maken. Dat maakt het natuurlijk geloofwaardiger.

12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders

Dit is een online coaching dienst in de vorm van groepsessies die ze aanbieden.

Toegang Wekelijkse Webinars: Crypto Wednesday

Ik moet zeggen dat ik nog geen live Zoom-meeting heb bijgewoond, maar ze versturen de opname na de meeting via de mail. Je kunt het dus altijd terugkijken. De onderwerpen die in de meetings aanbod komen zijn verschillend, maar ze proberen je op de hoogte te houden van de trends. En natuurlijk proberen ze je te helpen om rendement te behalen door te handelen en investeren in crypto. Ze vertellen daarbij welke strategie en tooling ze daarvoor gebruiken. De ene keer is de meeting iets meer gericht op beginners en andere keer op gevorderden.

12 maanden toegang 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)

Je krijgt toegang tot hun crypto portefeuilles. Wat daar mooi aan is dat je dezelfde posities zou kunnen innemen als Jan Robert en dan zou je dezelfde resultaten kunnen behalen zonder het voorwerk gedaan te hebben. Je ziet ook dat ze al leuke winsten hebben behaald.

Toegang tot CryptoAcademy Membershipsite

Welcome

De CryptoAcademy membership site is een onlinetraining die de CryptoAcademy aanbiedt. De welkomstpagina begint gelijk met een opgenomen video van een Webinar. De onderwerpen die voorbijkomen is het traden met 3Commas. 3Commas is een trading bot software. Jan Robert laat zijn posities zien in 3Commas en hij vertelt welke winsten hij heeft ontvangen zelfs in een dalende markt.

Ik ben niet erg bekend met 3Commas maar het is zeker interessant om erin te verdiepen. Aangezien ik mijn strategie kan automatiseren met de software. Dit bespaart erg veel tijd. In de video wordt onder andere een demo gegeven over 3Commas.

Module 1 – How To’s

Tutorial hoe te handelen op Binance

Dit is een tutorial over hoe je een Binance-account opent en hoe je ermee handelt. Er wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je geld kunt overmaken naar Binance via iDeal en wat je vervolgens zou moeten kunnen om een coin te kopen en hoe je een stop-limit kunt inzetten. Ik heb zelf al een tijd een Binance-account maar toch leer ik nog steeds nieuwe dingen.

Tutorial 3commas koppelen en traden met Binance

In deze tutorial laten ze je zien hoe je 3Commas koppelt aan Binance om onder andere automatisch te kunnen traden. Je zal de API van Binance moeten aanspreken. Je zal de API key en secret key van Binance moeten invoeren in 3Commas om connectie te kunnen maken met Binance. Er wordt uitgelegd hoe je een trade kunt maken in 3Commas en hoe je handige statistieken kunt laden.

Explanation HODL Strategy

Er wordt verteld wat hun HODL-strategie is. Hoe vaak ze coins aankopen voor de lange termijn wordt bijvoorbeeld besproken. Het leuke eraan is dat ze de coins waar ze in investeren delen. Dus je kunt de strategie en portefeuille gewoon overnemen en dezelfde rendement behalen als Jan Robert. Dat laat zien dat ze bij CryptoAcademy erg transparant zijn. Tof om te zien.

Uitleg DCA Portfolio en Coinmerce

In deze video heeft Jan Robert het over de dollar cost average strategie dat is een bepaalde strategie die hij hanteert om coins te kopen die hij voor een langere tijd vasthoudt. Er is ook een Google-spreadsheet beschikbaar die je kunt overnemen. Waardoor je dezelfde posities kunt innemen als Jan Robert. Ook laat hij je zien hoe je coins koopt op Coinmerce en zo min mogelijk transactiekosten betaalt om verschillende coins te kopen.

How to Trade on Coinmerce

Jan Robert laat in een video zien hoe je een account aanmaakt op Cryptocurrency exchange Coinmerce. Ook laat hij zien hoe je kunt traden. Je zal enkele procedures moeten doorlopen voordat je een account succesvol kunt aanmaken. Nadat het account is aangemaakt kun je crypto kopen en ermee traden. Een leuke tip die wordt gedeeld is dat je Coinmerce coins kunt kopen en dat je de Coinmerce coins kunt gebruiken om andere coins te kopen zonder transactiekosten. Dat is goed om te weten want dat kan erg veel schelen in de kosten. Je kunt je crypto ook uitbetalen. Dit zal binnen 1-2 dagen op je bankrekening staan.

How to stake on Binance

In een vorm van een video laat Jan Robert zien hoe je staking kunt toepassen op Binance. Dit is een goede manier om een passief inkomen te genereren. Wat crypto staking is zal ik je in het kort uitleggen. Staking is het vasthouden van crypto voor een bepaalde periode en het staken zorgt ervoor dat je het Bitcoin-netwerk kunt valideren en door dit te doen kun je worden beloond. Dit is vergelijkbaar met Bitcoin mining, echter word je daarvoor beloond wanneer een computer een complexe som oplost.

Module 2 – Crypto Trading on Deribit

How to create an account

Hier hebben ze het over Deribit de Cryptocurrency futures en opties trading platform. Er wordt een video getoond over hoe je een account kunt aanmaken. Dit is vrij makkelijk binnen 5 minuten heb je account aangemaakt. Jan Robert geeft je en rondleiding binnen het account. Deribit heeft een goede klantenservice, dus mocht je een account willen openen en je vragen hebt kun je chatten of mailen met de klantenservice.

How to Trade Bitcoin (BTC) Futures

Ze laten een video zien waarin ze uitleggen hoe je kun traden met Bitcoin Futures via Deribit. Een Bitcoin feature is kort gezegd een contract die je aangaat waarbij je Bitcoin op een specifieke datum tegen een specifieke prijs kunt kopen of verkopen. Afhankelijk van hoe de markt er op dat moment voorstaat zal je winst of verlies maken. Er zijn redelijk wat details maar dit is in kort gezegd wat er met Bitcoin Futures bedoeld wordt. Je krijgt in de video te zien hoe je een contract kunt kopen en verkopen via Deribit.

Bitcoin (BTC) Charts on Deribit

In deze video zie je hoe je Bitcoin grafieken kunt lezen en gebruiken. Jan Robert laat bijvoorbeeld de BTC-index zien in Deribit. Je krijgt een idee van de mogelijkheden binnen een grafiek. Ik vind het wel handig om te weten. Het is fijn dat hij echt de verdieping ingaat bij de grafieken.

How to trade BTC Options

Deze video laat zien hoe je kunt traden met Bitcoin-opties. Ik zal in het kort uitleggen wat er met Bitcoin-opties wordt bedoeld. Een optie is het recht om in dit geval Bitcoin te kopen of verkopen. Dat wordt ook call en put genoemd. Dit is een contract dat je aangaat waarin een afgesproken prijs is vastgesteld. De bitsen calloptie houd je vast voor een bepaalde periode en wanneer de periode afloopt dan maak je winst als de koers boven de vastgestelde prijs is gestegen. Je koopt dus tegen een vooraf vastgestelde prijs, en als de markt boven de prijs uitstijgt, kunt je het verschil als winst laten uitkeren.

De calloptie is voor een stijgende markt en de putoptie is voor wanneer je verwacht dat de markt zal dalen. Jan Robert laat dus zien hoe je kunt traden met Bitcoin opties. De calloptie en de putoptie strategieën worden besproken.

Launch Ethereum Options & Futures

In deze video wordt uitgelegd dat je via der bit kunt traden met opties en features. Er wordt verder ook gesproken over bitsen fuutjes en analyses.

How to install Deribit Trading App

Hier wordt uitgelegd hoe je de Deribit app kunt downladen. Jan Robert laat de stappen alleen niet zien. Hij vertelt erover.

Webinar: Starten met Deribit en Litebit

Dit is een opgenomen video van een Webinar om je kennis te laten maken met CryptoAcademy, waar Jan Robert vooral de CryptoAcademy-community laat zien. Hij liet er ook het premium deel van zien. Deribit en LiteBit wordt niet besproken in deze video. Dit is het eerste deel van een video reeks. Ik vind het wel vreemd dat deel 2 niet op de membership site staat. Nu snap ik wel waarom de onderwerpen ontbreken in deze video, maar als je de video opent in YouTube kun je deel 2 wel zien.

Module 3 English Trading Webinars

Crypto Trading w/ M2W-TSSystem

Hier is nog een video van een Webinar waarin Jan Robert en Aloys Matthijsen je vertellen hoe je succesvol kunt Traden met crypto met behulp van M2W-TSSystem​​. Het is een systeem ontwikkeld voor daytrading. Het systeem geeft koop- en verkoopsignalen. Je weet wanneer je crypto moet kopen en weer met winst moet verkopen. Ik voeg eraan toe dat dit geen garantie is voor succes, maar het systeem heeft zich bewezen te werken. Ze tonen ook grafieken waarop je kunt traden. Bijvoorbeeld een 4-uurgrafiek of een 1-uurgrafiek.

Module 4 Dutch Trading Webinars

Day Trading Webinar voor de Ambitieuze Beginner

Dit is dezelfde video als in Crypto Trading w/ M2W-TSSystem alleen is dit in het Nederlands en de andere video in het Engels.

Bitcoin (BTC) Trading op Deribit m.b.v. M2W-TSSystem Dinsdag 2 februari 2021

Aloys en Jan Robert laten zien hoe je het M2W-TSSystem kunt combineren met Deribit. Ze nemen de koop- en verkoopsignalen vanuit M2W-TSSystem over en laten zien hoe je daar een trade van kan maken.

Crypto Trading m.b.v. de Trading Navigator Methode Vrijdag 5 februari 2021

Dit is een video waarin wordt uitgelegd hoe je de Trading Navigator kunt toepassen voor het traden in crypto. Hij laat onder andere zien hoe de Trading Navigator software werkt. Daarnaast deelt hij ook welke trading strategie hij hanteert. Waarbij het belangrijk is om op zijn tijd je winsten uit te keren.

Ook laat Jan Robert verschillende portefeuilles zien, inclusief de winst die hij heeft gemaakt.

Webinar met J&JR Yield Farming 1 april 2021

Deze video gaat over hoe je Yield Farming kunt doen op Binance. Ik zal kort beschrijven wat het is. Yield Farming is het ontvangen van rente over je crypto. Dit kan bijvoorbeeld door crypto te sparen of uitlenen. Er wordt ook verteld welke manieren er zijn om Yield Farming te kunnen toepassen. Dat is staking crypto vastzetten voor rente en lending is het uitlenen van je crypto en liquidity mining om liquiditeit te verschaffen aan decentrale exchanges.

Case Studies

Helaas geeft de training geen toegang tot de casestudie gedeelte.

Module 5: Crypto Elite Trader Webinars

Module 5 is een reeks van Crypto Elite Trader Webinar video’s. Je krijgt een inzage in de trades die gedaan worden. Jan Robert en samen met het Elite Trader team laten ons kijker weten wat hun strategieën zijn en waarom ze bepaalde zetten hebben gedaan. Dat is erg interessant om te weten. Ze bestuderen de markt wat heel waardevol is. Het zijn altijd dingen die je kunt meenemen.

Module 6: X10 Crypto

Dit is een reeks van Webinars waar Jan Robert samen met de leden die het X10 met crypto programma hebben gekocht uitlegt hoe het werkt en welke posities hij heeft genomen in crypto. Je leert ook hoe je charts kunt lezen en Jan Robert laat leuke analyses zijn. Daarnaast zijn er zelfs sessies waar beginners of gevorderden afzonderlijk. Mocht je geen beginner zijn dan kun je de gevorderden video bekijken. Als ik jou was zou ik geen video overslaan. Naar mijn mening zijn alle video’s even waardevol.

Ik zal niet van elke video een mijn bevindingen delen. Het zijn waardevolle en leerzame video’s en dat is het belangrijkst.

Toegang Telegram Groep: Live Crypto Trading

Je krijgt toegang tot een Telegram groep waar je koop- en verkoop signalen krijgt. Dit zijn transacties die Jan Robert zelf ook doet. Het is de bedoeling om X10 te gaan en maximaal rendement te behalen en op deze manier blijf je altijd up-to-date.

Er is ook een Telegram groep om vragen te stellen aan de traders en investeerders die X10 met crypto hebben aangeschaft. Daarnaast delen ze heel veel waardevolle informatie met elkaar.

Ze zijn altijd bereid om je te helpen. Dat is het beeld wat ik heb van de groep. Het is een groep die elkaar gunt om het maximale eruit te halen.

Toegang tot Beleggen.com Online Trainingen

Je krijgt toegang tot de Beleggen.com online trainingen. Er worden twee accounts aangemaakt na het kopen van dit programma. Een CryptoAcademy membersite site account en een Beleggen.com account.

Met jouw Beleggen.com account krijg je toegang tot de Beleggen.com community en de onlinetraining omgeving.

Online Training Geld verdienen met Bitcoin

Module 1 – Handelen in Bitcoins

Beleggingsdoel

In de eerste fase van de onlinetraining is het belangrijk om je doelen te stellen. Je zal goed duidelijk moeten hebben waarvoor je dit allemaal doet. Wil je naast je huidige baan een paar honderd euro bijverdienen?  Is je doel het kopen of het aflossen van een huis? Of zou je vaker willen reizen of de studie van je kinderen willen bekostigen. Het is jouw doel en zonder een doel zal je nooit de focus hebben om de dingen uit het leven te halen die jij eruit wilt halen.

Mijn visie en Doelstellingen

Ze geven aan dat je ook een duidelijke visie helder moet hebben. Waar wil je heen? Hoe ziet je toekomst eruit en wat zijn je doelen? Je moet ook begrijpen waarom je dit wilt doen? Daarnaast zal je WAAROM sterk genoeg moeten om gefocust en gemotiveerd te blijven. Dit is zeker iets wat belangrijk is en daar ben ik het mee eens.

Beleggingshorizon

Van een beleggingshorizon heb ik nooit gehoord, maar ze leggen uit dat het te maken heeft met het bedrag dat je wilt investeren, wenselijk eindkapitaal en het tijdsbestek dat je dit wilt bereiken. Dan zal je weten welk rendement je jaarlijks moet behalen en weet je of je op de goede weg bent.

Beleggingshouding

Volgens hen hangt de strategie af van het rendement dat je moet behalen. Offensieve of defensieve strategie. Hogere rendementen zijn ook hogere risico’s.

Beleggingsstrategieën

Je leest ook dat het belangrijk is om een goede strategie te kiezen, welke dat is hangt af van je karakter en capaciteiten.

Volg het eenvoudig systeem

Het belangrijkste is dat je vasthoudt aan het plan die je hebt opgesteld.

Plan het. Doe het. Beoordeel het. Herhaal.

Ik ben begin steeds meer te merken dat ze willen dat je weet waar je heen wilt gaan. Volgens deze training levert het opstellen van een plan om het dan ook echt te laten gebeuren het meeste succes op.

Ik ga dit zeker toepassen. Er wordt een document gedeeld waarin de bovenstaande onderwerpen aanbod komen en jij jouw meetbare doelen kunt formuleren

Starten met Crypto’s: Crypto Exchanges

In deze fase van de training zal je ook een account moeten aanmaken bij een Cryptocurrency exchange. Welke is aan jou, maar ze hebben een lijst van exchanges samengesteld waaruit je kunt kiezen. Dit zijn Nederlandse en internationale Cryptocurrency exchanges.

Live training Handelen met Bitcoin

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte laten zien hoe je kunt traden met Bitcoin in een vorm van een opgenomen video.

Ze leggen de basis uit van het kopen en verkopen van Bitcoin en wat de voor- en nadelen zijn. Hetzelfde geldt voor het handelen via futures/CFD’s/opties. Ze laten ook zien dat je kunt profiteren van de opkomst van blockchain door te investeren in bedrijven als NVIDIA.

Ze laten zien dat ze een koopsignaal hadden kregen voor de Broadridge financial solution aandeel met behulp van de Trading Navigator software. Het aandeel was in 2013 ongeveer 20 dollar waard en is gestegen naar inmiddels 182 dollar op het moment van schrijven.

Mocht jij je afvragen wat de Trading Navigator software is, dan zal ik het kort omschrijven. De software kan worden gebruikt om koop- en verkoopsignalen van aandelen en opties inzichtelijk te krijgen. Beleggen.com heeft hiervoor een onlinetraining en dus software voor ontwikkeld waar ik ook een review over heb geschreven. Als je het interessant vindt, lees dan mijn review over de Trading Navigator Methode Review.

Ze geven aan dat minen van Bitcoin leuk is aangezien je er een leuk rendement uit kunt halen, maar je moet niet vergeten dat er ook nadelen zijn. Zoals de aanschafkosten van apparatuur, hoge stroomkosten in Nederland en de technische kennis. Maar je kan het natuurlijk ook uitbesteden, maar dan zijn de opbrengsten wel lager dan wanneer je het zelf doet.

Wat ik vanuit de training begrijp zijn de beste manieren om geld te verdien met crypto. Het kopen en verkopen van coins en investeren in bedrijven die bezig zijn met de blockchain. Vergeet niet dat dit is wat in hun ogen de beste manieren zijn. Ik vind het verder wel interessant om te weten.

Ook laten ze zien waar je de blockchain voor kunt gebruiken. Je kunt de blockchain bijvoorbeeld gebruiken voor goede doelen. Doordat je precies weet waar je geld naartoe gaat.

Deze video is een video van een opgenomen Webinar. Zo worden er ook vragen gesteld aan Harm en Jan Robert. Het is leuk dat ze de interactie aan gaan met de mensen. Zo is er een vraag gesteld over hoe het proces loopt als je betaalt met Bitcoin via een crypto creditcard.

Ze laten je zien hoe je de Trading Navigator software kunt gebruiken om koop- en verkoop signalen te krijgen als je handelt in crypto. Wat goed is om te weten is dat de Trading Navigator software niet in deze training zit. De software is zoals eerder aangegeven te verkrijgen in de Trading Navigator Methode. Verder vind ik het leuk dat ze af en toe wat grapjes maken met elkaar.

Module 2 – Altcoins

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte laten door middel van een opgenomen Webinar zien wat altcoins zijn. Verder krijg je ook te weten waar je ze kunt kopen, welke hot is, wat ICO zijn en welke risico’s het met zich mee brengt.

Op CoinMarketCap.com kun je een overzicht krijgen van verschillende altcoins. Je kunt crypto op verschillende exchanges kopen, maar zij bevelen Coinmerce, BitcoinMeester, Bitvavo en Binance (Internationaal) aan. Dit omdat zij daar ervaringen mee hebben.

Ze vertellen welke altcoins zij hot vinden. Verder worden er meerdere interessante coins besproken die ieder hun voordeel en nadeel hebben. Vervolgens wordt de term ICO besproken wat een afkorting is van initial coin offering. Het is een uitgifte van nieuwe cryptovaluta of tokens. Het is bedoeld voor het financieren van projecten. Het risico is dat je moet gaan speculeren of een project het wel waar gaat maken. Er zijn zelfs gevallen geweest dat mensen belazerd zijn door een ICO Scam. Aangezien er geen toezicht is op ICO’s. Een voorbeeld van een Succesvolle Nederlandse ICO is GUTS.

Module 3 – De basis van Bitcoin

Module 3 gaat over de basisbegrippen van Bitcoin en dat wordt uitgelegd in vorm van een opgenomen Webinar. Ze gaan er vrij diep op in, maar het wordt wel in een duidelijke taal uitgelegd.

In de video worden de volgende vragen beantwoord:

 • Wat zijn Bitcoins?
 • Wat is de Blockchain?
 • Waar koop & verkoop je Bitcoins?
 • Wat is SegWit?
 • Wat is PoW Pos en Pol?
 • Wat is Lightning network?

Module 4 – Platforms en Wallets

Deze module gaat over wallets, platforms en exchanges. Voordat je Bitcoin krijgt moet je een Bitcoin portemonnee kopen, downloaden of maken.

Hiervoor zijn crypto wallets bedoeld. Je hebt onder andere hardware wallets, software wallets, online wallets en papieren wallets. Volgens de training zou je vooraf helder moeten hebben waarvoor je de wallet gaat gebruiken. Als je een betaling wilt doen en onderweg bent, dan is een mobiele wallet aan te raden.

Hoe een wallet werkt wordt uitgelegd in een geanimeerde video. Mocht je crypto voor een langere tijd veilig willen bewaren, dan kun je een hardware wallet aanschaffen. Ze geven aan dat je hardware wallets beter bij de officiële kanalen kunt aanschaffen. Het is misschien wat duurder, maar het gaat je een veelvoud kosten als jij je coins kwijtraakt.

Aangezien een hardware wallet niet verbonden is met het internet zijn ze erg veilig, maar ze geven aan dat er wel een nadeel is. Je zou je hardware wallet kwijt kunnen raken. Het is dus belangrijk om de wallet niet rond te laten slingeren en het op een vindbare plek op te bergen. Je kunt ook een papieren wallet installeren en de sleutels erin verwerken, maar dat zou ik zelf niet doen aangezien papier erg kwetsbaar is.

Een voorbeeld van een paper wallet is een Bitcoin paper wallet.

Er wordt ook gesproken over de Exodus software wallet, deze is via de mobiel en desktop te installeren en slaat de privé sleutel van je wallet op in het apparaat. Jij bent dus volledig verantwoordelijk voor je coins. Er wordt ook uitgelegd wat een online wallet is. Je coins worden ergens online opgeslagen en je kunt er vanaf elk apparaat bij. Wat een risico is dat de locatie waar de wallet staat gehackt wordt dan ben jij je coins kwijt.

Techniek

Module 5 gaat over het Nederlandse betalingsverkeer, hoe Bitcoin transacties werken, transactiecontrole, Bitcoin transacties, quantum computing en hashing.

Er wordt verteld hoe het Nederlands betalingsverkeer werkt. Wat er gebeurt als je geld van de ene bank naar de andere bank wilt vesturen. In een vorm van een video leggen ze het proces uit en je ziet dat er een hoop partijen betrokken zijn bij het maken van een transactie en ze geven aan dat de blockchain deze partijen overbodig maakt.

Bitcoin-transacties gaan sneller zonder tussenpartij. De transactie gaat van Wallet A via het Bitcoin netwerk naar Wallet B. Je hoeft dus niet 1 dag of langer te wachten totdat de Bitcoin transactie bij Wallet B aankomt.

Het Bitcoin-netwerk kan verifiëren door iemand die de privésleutel heeft zonder deze te onthullen. Quantum computers gebruiken hun krachten om complexe encrypties op te lossen en daarvoor krijgen ze een hoeveelheid Bitcoin als beloning. Er wordt uitgelegd wat quantum computing inhoudt.

Binnen de techniek van de Bitcoin wordt gebruikgemaakt van de cryptografische hash-functie. Het is onderdeel van de Bitcoin en het is nodig voor de veiligheid. Hashing is nodig voor het opslaan van wachtwoorden en er wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Wetgeving en regulatie

Module 6 legt uit hoe wet- en regelgeving met betrekking tot Cryptocurrencies wordt gereguleerd.

Er wordt gesproken over Cryptocurrencies en de belastingdienst, nalatenschap, wetsontwikkelingen in de wereld en innovaties door overheden.

Ze vertellen onder andere over hoeveel vermogen je belasting betaald en dat het eigenlijk wel meevalt hoeveel belasting je moet betalen over crypto. Cryptocurrency behoort in box 3 van de Belastingdienst. Het heffingsvrije vermogen zonder partner is 50.000 euro en met fiscale partner is het 100.000 euro.

Verder krijg je te horen wat de Europese unie qua regelgeving heeft vastgesteld over Cryptocurrency. In sommige landen is crypto illegaal of erg beperkt zoals China en Nepal. Dit is iets waar ik zelf niet echt bij stil heb gestaan, maar ieder land is anders in hun wet- en regelgeving.

Vragen en antwoorden

Dit is een opgenomen video van een Webinar waar de mensen die de Webinar hebben gevolgd vragen kunnen stellen. Het is interessant echter is de inhoud iets verouderd. De Webinar komt namelijk uit 2018.

Ze hebben het over de snelst groeiende Cryptocurrencies, Power Ledger en het installeren van een paper wallet.

2 jaar VIP-toegang MBC

Je krijgt toegang tot het VIP-gedeelte van Beleggen.com, een online trainingsomgeving waar je meer te weten komt over de kansen op de aandelenmarkt en trading updates ontvangt. Ook leer je trendvolgend beleggen, succesvol beleggen in aandelen, opties, speeders en sprinters. Verder krijg je ook toegang tot veel informatie over hoe aandelen werken en welke strategieën je kunt toepassen om succesvol te worden.

Werkt X10 met crypto echt?

Ik zal er heel kort en eerlijk over zijn. Ik heb het vermoeden dat het echt werkt, maar aangezien ik het programma maar een maand in bezit heb. Weet ik niet wat voor resultaat ik kan krijgen over een langere periode. Denk bijvoorbeeld aan een periode van een jaar.

Op het moment van schrijven zijn de koersen flink gedaald in cryptoland en ik ben nu de coins aan het kopen de ze mij voorstellen.

Op de korte termijn heeft het mij wel leuke dingen gebracht, dat is niet per se financieel. Want ik heb het gevoel dat ik een streepje voor heb op de mensen die het programma niet volgen. Dit omdat ze bij X10 met crypto onderzoek over coins en analyses maken over coins die interessant zijn om in te investeren. Dat bespaart erg veel tijd.

Mijn.beleggen.com forum

Op het moment dat je een beleggen.com product aanschaft krijg je toegang tot het forum. Op het forum vind je allerlei topics met betrekking tot beleggen en de producten die ze aanbieden. Hierin kun je vragenstellen en zaken die betrekking hebben tot de X10 met crypto bespreken. Het forum is te benaderen via de website en de mobiele app.

Wat zijn de voordelen van de X10 met crypto training?

 • Transparantie
 • Je krijgt inzage tot hun portefeuilles
 • Veel waarde voor je geld
 • Grote community
 • Tips zijn snel en makkelijk toe te passen
 • Goede klantenservice (Ze reageren snel op e-mails)
 • Veel Webinars
 • Je blijft 100% up to date in cryptoland
 • Je leert trends herkennen

Wat zijn de nadelen van de X10 met crypto training?

 • Het pakket is misschien iets te uitgebreid. Hoe fijn dat ook kan zijn, had het voor mij iets compacter gemogen.
 • Bepaalde termen worden vaak beknopt uitgelegd. Je zal google moeten gebruiken om zaken helder te krijgen;
 • Ik merk dat bepaalde informatie vaker herhaald wordt in het programma. Er zit zeker wat overlapping in het programma.

Wat kost de X10 met crypto?

Het X10 met crypto pakket bestaat uit:

✔️1 jaar maandelijks Rapport over veelbelovende Altcoin

✔️12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders (t.w.v. 1197)

✔️Toegang Wekelijkse Webinars: Crypto Wednesday

✔️12 maanden toegang 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)

✔️Toegang tot CryptoAcademy Membershipsite

✔️Toegang Telegram Groep: Live Crypto Trading

✔️Toegang tot Beleggen.com Online Trainingen

✔️Online Training Geld verdienen met Bitcoin

✔️2 jaar VIP toegang MBC (Waarde € 696)

De X10 met crypto programma kost normaal gesproken € 1997,00 maar er is nu actie waarvoor die voor € 997,00 te verkrijgen dat is een korting van 50 procent. Mooi meegenomen denk ik zo.

Qua waarde die geleverd wordt ben ik ervan overtuigd dat het programma het geld waard is. Ik moet er alleen bij zeggen dat ik nu nog niet weet of ik daadwerkelijk X10 of wel keer 10 kan gaan met crypto. Ik gebruik het product nog niet lang genoeg. Maar als ik zie hoeveel tijd het programma mij bespaart en de succesverhalen in de Telegram groep lees. Dan kan ik niet anders zeggen dat het product elke euro waard is. Kies een strategie die je geleerd wordt en hou je eraan. Dat gaat zijn vruchten afwerpen.

Conclusie

Ik vond het X10 met crypto programma erg waardevol. Naast de video’s in de onlinetraining omgevingen delen ze ook koop- en verkoop signalen via e-mail en de telegram groep. Ik heb het gevoel dat het programma mij erg veel tijd gaat besparen. Ik heb de voor- en nadelen gewogen en moet toch zeggen dat het echt een goed product is. Het is bedoeld voor beginners en gevorderden en daar houden ze goed rekening mee.

De samenwerking tussen Beleggen.com en CryptoAcademy maakt het product completer. Zo ontvang jij informatie over crypto van meerdere invalshoeken. Ik heb wel het gevoel dat ze twee cursussen hebben samengevoegd waardoor de hoeveelheid informatie overweldigend kan zijn, maar dat maakt het wel compleet. Ik vind de kwaliteit van de video’s ook goed. Ze spreken duidelijk en verstaanbaar. Ze proberen zoveel mogelijk in begrijpbare taal te spreken, maar wanneer het niet anders kan wordt het technisch. Maar dat is niet zo vreemd dat snap ik wel.

Al met al ben ik tevreden over het algehele product. Ik ben erg benieuwd wat hun strategieën mij over een langere periode (bijvoorbeeld een 1 jaar) mij gaat brengen. Ik laat zeker weten in een vorm casestudie zien wat dit mij allemaal gaat brengen. Ga ik over een langere periode winst of verlies maken. Los daarvan heb ik ontzettend veel geleerd en is dit mij allemaal waard geweest.

Ben jij geïnteresseerd geraakt door mijn review?

Plaats een reactie